Gratis gründertips

Rydd 5 vanlige bekymringer av veien

Fra lett kaos til fullt fokus

Å starte bedrift kan være overveldende. Det er mye å sette seg inn i med å finne ut hvordan du skal tjene penger, lage nettside, prising, sosiale medier… Ikke rart stresset bygger seg opp for mange av oss.

Enden på visa er at ukene forsvinner alt for fort, og du vet sikkert at din egen TID er en av de viktigste suksessfaktorene. Du må bruke den riktig.

Det er på tide å ta tilbake kontrollen over tida!

Jeg heter Torill Bye Wilhelmsen og etter å ha undervist over 300 gründere på kurs i jobben min som gründertrener, har jeg  sett meg lei av at så mange dyktige gründerspirer blir hengende fast i grubling. Alternativet er bedre – å jobbe målrettet mot å leve av det de brenner for!

Heldigvis finnes det velprøvde løsninger som funker, og du får dem i den gratis artikkelserien: Rydd 5 vanlige bekymringer av veien.

Jeg har skrevet meg på mange nyhetsbrev i min tid, men ditt er ett av få som ikke slettes uåpnet fra innboksen eller som jeg melder meg av.

– Solveig Petch

 

GRATIS ARTIKKELSERIE

Rydd 5 vanlige bekymringer av veien

Finn ut når tida er inne for å slutte i jobben så du kan leve av det du brenner for!

Du lærer også å promotere bedriften uten å irritere folk, leve med risiko uten å bli tappet for energi, holde gløden oppe på lang sikt, og håndtere ikke-helt-rosenrøde tilbakemeldinger.

Få artikkelserien i 5 deler og nyhetsbrevet gratis tilsendt på epost.

.

Meld deg på nå, meld deg av når du vil.

Nyhetsbrev (nesten) hver uke

Gjør som over 1500 gründerspirer som leser nyhetsbrevet: Rydd unna bekymringene så du lettere kan få oversikt og holde fokus på det som er viktig.

«Det er veldig mye som kommer inn av div. reklame som jeg sletter, men det er alltid hyggelig å få brev fra FJELLFLYT 🙂 Du skriver på en måte som gjør at jeg som oftest prioriterer å lese det med det samme!»

IngunHC, nyhetsbrevleser

«Du skriver så bra, morsomt og engasjerende – og minner meg på alle argumentene mine for hvorfor kunden skal kjøpe av akkurat meg».

Elin Maageng Jakobsen, gründer av Adire

«Takk skal du ha for konkrete og konstruktive forslag – tydelig og direkte tale er et språk jeg forstår».

Camilla, gründerspire