BETA

Hjemmekontor borte fra hjemme

 

BETA er et gründerfellesskap og kontorfellesskap i Vågå sentrum for folk fra hele Nord-Gudbrandsdalen. BETA ble startet i 2016 av gründere fra Skjåk, Lom, Lesja og Vågå. Vi ville ut av «gjemmekontoret» og dele erfaringer, kunnskap og kontakter, jobbe sammen på ulike prosjekter, samles rundt en trivelig lunsj og ha et profesjonelt kontormiljø vi kan invitere kunder og samarbeidspartnere til.

Vi byr på gode ideer, samtaler, samarbeidspartnere, fasiliteter et moderne kontor trenger – og knallgod kaffe fra Solberg&Hansen levert av Kalven seter er inkludert!

Bli med på Kunnskapsbeta

På gründerfellesskapet BETA i Vågå finner du 12 bedrifter med variert kompetanse. I vinter inviterer vi til foredragsrekka KUNNSKAPSBETA der vi deler noe nytt og nyttig fra fagfeltene vi jobber med.

Hva om du kan plukke opp en lønnsom løsning, en idé eller et verktøy du enkelt kan ta i bruk i din egen bedrift?

Velkommen til Vågå

Fasiliteter

En hel etasje med 11 kontorplasser i Moavegen 3 i Vågåmo (2. etasje på Lie-hjørna, inngang fra bakgården). Vi jobber i åpent landskap og har møterom, kjøkken, bad med dusj, sofa og langbord som er ideelt til kurs på inntil 12 personer. Gåmøter står ofte på programmet og når vi er inne kan vi bevege oss ved å bruke 4 hev/senk arbeidsstasjoner, kontortredemølle, aktive stoler, vippebrett og ståbord.

Kultur

BETA er ikke bare den andre bokstaven i det greske alfabetet, eller prototyper i program-
vareutvikling. For oss er det like mye en innstilling. BETA minner oss på at vi må være villige til å dele, ta risiko, prøve nye ting som er verdt å gjøre selv om vi kanskje ikke klarer det, og teste og eksperimentere for å sette store planer ut i livet. Målet er å skape interessante arbeidsplasser og lønnsomme bedrifter – og ha det moro underveis!

Dette er BETA-gjengen

Endre Skjåk (Teater Skjåk/Kvaale gard), Heidi Lillebråten (prosjektmedarbeider), Kari Anna Sandvik (Alvens vikarer), Kaja Bugge Vik (Vik design og event), Jehans Jr. Storvik (programmerer i Offcenit), Marius Haugaløkken (Gjendesheim turisthytte), Marius Stenbakk (programmerer i Offcenit), Merete Dagsgard (MD design), Mette og Vegar Vårdal (Kultivator), Morten Stensland Løwe (Løwehjerte), Sigurd Rønningen (tekstforfatter i Gull og Gråstein), Sofie Kleppe (Jutulskinn), Thea Dalen (RÅ saker), Torill Bye Wilhelmsen (Fjellflyt) – husvert BETA

Hvorfor startet vi BETA?

Vi mener at gründere og næringsdrivende trenger fellesskap, fagkunnskap og en passe porsjon galskap – og vi ønsker å møtes på tvers av bransjer og kommunegrenser. BETA står for beta-testing, og at de som er med bidrar til og får en «beta» eller del av noe vi skaper sammen. Det er Fjellflyt AS som administrerer kontoret, men det gode miljøet skapes av som har kontorplass på Lie-hjørna, folk som vil skape noe nytt i sine bedrifter og vil komme innom oss for å drikke kaffe selv om de ikke trenger en kontorplass, og gjester som hyttefolk og turister som vil jobbe her noen dager mens de opplever vår vakre fjellheim.

Støttespillere og samarbeidspartnere

BETA har fått verdifull starthjelp både økonomisk og faglig av Skåppå, og vi er en node i næringshageprogrammet. Vågå kommune har støttet forprosjektet økonomisk. Rom for forandring har vært interiørkonsulent. Andre gode støttespillere i oppstarten har vært huseier Ola Skogen, kontorfellesskapet 1724 i Vang, dyktige håndtverkere og lokale leverandører av møbler, familie og venner som har stilt opp på ulikt vis. Tusen takk!

Nyheter

Vi har en Facebook-side der vi deler nyheter, følg oss gjerne der: BETA gründerfellesskap på Facebook.

Vil du jobbe her?

Her står den gode hverdagen og arbeidsgleden i fokus. Vi går oss kreative i gåmøter og diskuterer ideer og prosjekter. Produktiviteten og kreativiteten får alltid en opptur med en rusletur med take-it-away-koppene våre fylt til randen av ferskbrygget kaffe.

Om du vil jobbe her en dag eller to kan du kjøpe en SMAKEBETA (se nedenfor) som er et dagspass for 1 dag. Vi har også en LITEN BETA som er inntil 9 dager i måneden, og STOR BETA som er fulltidsplass.

Ta kontakt med husvert Kaja Vik om du vil vite mer om stor og liten Beta.

 

Kjøp kontorplass i 1 dag på BETA