Gründerkonferansen PLAN A

Har du et mål som gjør at det kiler i magen - men ingen konkret plan for 2017?

Legg en plan for hele året på 1 dag

Hvorfor planlegge?

 

plana_arbeidshefte

En gründer må ha evnen til å kaste seg rundt og gripe muligheter på kort varsel.

Hvorfor er det da så viktig å planlegge? 

De bedriftene som planlegger gjør det hele 60 prosent bedre enn de som ikke planlegger.

Planlegging gir deg muligheten til å være i forkant, tenke større, ta kalkulert risiko, gir tid og rom for å eksperimentere.

Du har tid til å jobbe med systemer i bedriften så du ikke må finne opp kruttet på nytt hver gang.

Kan jobbe systematisk med produktutvikling, markedsføring, salg.

Har rom for å fylle på din egen kunnskapsbank ved å lese bøker, reise på studietur, ta kurs og kanskje belønne deg selv med en gründerretreat!

Om Plan A (klikk PLAY)

Hvorfor delta på Plan A?

 

Målet for dagen er at du skal legge en konkret plan for 2017. 

På Plan A legger vi vekt på å planlegge for lønnsomhet, så du kan leve av det du brenner for.

Plan A-metoden kan du bruke igjen og igjen i mange år fremover for å nå dine mål om å utvikle nye produkter, få flere potensielle kunder, selge mer i høysesong og bruke rolige perioder til noe fornuftig og gøy!

Vi jobber i et arbeidshefte så du får god oversikt over planen, og Torill Bye Wilhelmsen geleider deg gjennom planleggingen med eksempler og humor.

Dette må du få med deg om du liker frihet og forandring, ofte får nye ideer, synes det er vanskelig å prioritere eller finne ut hva du skal jobbe med når – og hvor du skal starte når det er så mye du vil ha gjort.

Kom om du trenger fokus på det som er viktig for å skape en lønnsom og bærekraftig bedrift – uten å slite deg fullstendig ut!

Kreativ galskap som reising, bokskriving og andre drømmer skal vi også finne tid til – du får altså både en fornuftig plan som fokuserer på lønnsomhet i bedriften, men med TID til kreativ frihet så du kan finne på artige ting underveis i året.

Foreløpig program for PLAN A

08.30-9.00 (registrering)

Du blir tatt godt i mot på Thorbjørnrud Hotell.

Mål med mening

Du våger mer når du ser hva som er mulig.

9.00 – 9.30

Minikonsert og samtale med musiker, poet og Instagram-sensasjon Trygve Skaug.

9.30-10.00 (undervisningen starter)

Hva er mulig å oppnå fra der du er nå – og ett år fram i tid? Kvalitetssikring av målene for 2017.

10.00 – 10.30

Beinstrekk og kaffe. Mye kaffe.

10.30-11.30

To deltakere er fokuspersoner og får kvalitetssikret sine mål fra målsmia. Her kan du som tilhører plukke opp mange gode tips!

11.30-12.30

Lunsj laget med ureiste råvarer fra Øvre Kjekshus gård, hotellets egen gård og ysteri.

Del 2: Planlegg for lønnsomhet og kreativ frihet

12.00 – 12.15

Refleksjoner med Trygve Skaug: Hva kan gründerlivet by på av kreativ frihet?

12.15-15.00

Nøkkelen til å få bedre lønnsomhet uten å jobbe mer.

Smart planlegging gir bedre lønnsomhet – og du får tid til artige ideer som dukker opp underveis i året.

15.00 – 15.30

Beinstrekk + energisk og frisk smoothie

Del 3: Flyt og framdrift med produktive dager

15.30-16.00

Hvordan kan du disponere tida best mulig hver uke og få deilige, blanke flater i kalenderen hver uke – så du kan jobbe konsentrert om viktige prosjekter som du hittil bare har utsatt og utsatt.

16.00 – 16.15

Spørsmål & svar med Torill

Oppsummering av det faglige programmet

16.15 – 16.30

Beinstrekk

Lansering og prisutdeling

16.30-16.40

Utdeling av Sprø kjeks-prisen 2017.

Prisen går til en av deltakerne på Plan A. Du kan vinne hvis du har en sprø idé du gjerne vil sette ut i livet.

16.40-17.00

Lansering – årets nyhet fra Fjellflyt (temmelig hemmelig!)

17.00

Vel hjem – med din Plan A i boks for 2017!

Det foreløpige programmet er lagt ut med garanti for endringer!

Jeg skydde systemer og rutiner som pesten
– nå er jeg «systemfreak»

fjellflyt_grundertrening_torillbyewilhelmsen_01@0,5x

Jeg heter Torill Bye Wilhelmsen og er gründertrener i Fjellflyt på heltid. Etter å ha skydd alt som heter rutiner og systemer som pesten har jeg nå konvertert til «systemfreak» og opplevd en total forvandling av bedriften min. Å planlegge året og evaluere underveis er den viktigste endringen som har gitt så gode resultater.

Fra å føle at jeg hang etter med det meste og være stresset fordi det virket som det alltid var noe som skulle vært gjort I GÅR, begynte jeg å lage en PLAN A for de neste 12-18 månedene. Plutselig var jeg i forkant, fikk full oversikt over hva som skulle gjøres når, og oppdaget at jeg kunne ta lange perioder fri og likevel gjennomføre store utviklingsprosjekter som å få nye nettsider og grafisk profil. Det går selvfølgelig en kule varmt av og til, men stort sett har jeg skuldrene nede på et behagelig nivå.

Enkel planlegging gjorde det mulig å reise med familien til Portland i Oregon i 10 uker, uten at omsetningen i bedriften gikk ned (den ligger tvert i mot an til å øke i år, selv om ikke alt har gått på skinner). I år har jeg også laget, finansiert og lansert FOKUS planlegger.

Transport til Thorbjørnrud

Thorbjørnrud hotell ligger i Sagvegen 8, 3520 Jevnaker (3 min å gå fra Hadeland Glassverk). Det er ca. 45 min å kjøre fra Gardermoen, og 1 time fra Oslo.

Avstander

Fra Oslo: 67 km
Fra Gardermoen: 55 km
Fra Hønefoss togstasjon: 13 km
Fra Roa togstasjon: 20 km

Hotellet har gode transportavtaler med lokalt buss- og taxiselskap.

Eksempler på offentlig transport fra Osloområdet og Gardermoen

Tog fra Oslo til Roa og videre med taxi.

Tog til Gardermoen og videre med buss (flybussen Askeladden reiser).

Buss til Hønefoss og videre med buss eller taxi.

Tog fra Drammen til Hønefoss og videre med buss eller taxi.

Vi oppfordrer til samkjøring, så si i fra om du vil ha noen å sitte på med eller kan ta med en medgründer i et ledig bilsete!

Alt du måtte lure på om Plan A

Plan A redder deg fra nyttårsblues…

Fokus_planner_07

Metodene jeg bruker for å legge Fjellflyt sin interne PLAN A får du på gründerkonferansen med samme navn. I tillegg møter du likesinnede gründere som du kan diskutere med. De kan hjelpe deg å nå lenger enn du klarer på egenhånd, på kortere tid.

Hvordan ville det gjort gründerhverdagen din lettere om du hadde en plan for et helt år framover?

Fredag 6. januar 2017 kan du legge din PLAN A på gründerkonferansen. Kjøp en billett nå, så slipper du å henge med hodet når nyttårsrakettene har sloknet, men kan i stedet se fram til et forrykende år!

Det er ingenting å vente med.

Kjøp billett til Plan A 2017

Kjøp billett her til konferansen Plan A fredag 6. januar 2016 klokka 9–17 på Thorbjørnrud hotell på Jevnaker. Billetten inkluderer arbeidshefte, lokalmat-lunsj og en FOKUS planlegger. Du kan betale i 3 rater (+200 kr) eller alt på én gang. 30% grupperabatt for 2 eller flere fra samme bedrift. Billettprisen går opp jo nærmere januar vi kommer. Det lønner seg å kjøpe billett nå!  

Ordinær pris

Meld deg på nå og betal med kort. Ordinær pris 3490 kr per person (spar 510 kr ifht siste liten-billett). Kjøp innen 23. desember.

Ordinær pris med faktura

Meld deg på nå, få tilsendt faktura. Ordinær pris 3490 kr per person (spar 510 kr ifht siste liten-billett). Kjøp innen 23. desember.  

Siste liten

4000 kr (510 kr ekstra ifht ordinær pris). Endelig påmeldingsfrist: 4. januar 2017.

Plan A var akkurat hva vi trengte - en skikkelig bevisstgjøring! Vi har et mer konkret bilde av hvor vi skal og hva vi vil oppnå. Vi skal strukturere og få systemer på plass, ikke minst! Vi har flere fokusprosjekter i en oversiktlig årsplan. Dette blir et spennende og effektivt år:) Dette har gitt masse av ny energi og vi gleder oss til hele neste år!

Shiboleth Sevendal, madhandremade.no

Jeg håpet på at jeg skulle komme hjem fra Plan A med en konkret plan og det gjorde jeg! Jeg ble kjent med mange spennende mennesker, gamle kjente og nye spennende. Jeg boblet av energi når jeg kom hjem og kunne ikke vente med å sette i gang med planen min.

Jeg fikk også kontakter som er relevante for min bedrift.

Maren Anne Røed, Herdlife.no

Arbeidsheftet for Plan A var et supert virkemiddel til hvordan helt konkret jeg kunne nå målet. Etter endt dag satt jeg med en god plan for det kommende året - jeg var både meget fornøyd og meget inspirert.
Så var det fantastisk mat!

Silje S. Indreeide, Yogatid.no

Dette kan du kjøpe i tillegg: Middag og overnatting

Grunderkonferanse middag Thorbjørnrud Plan A

Himmelsk middag

Fredag etter Plan A dekkes det opp til felles middag i direktørboligen på hotellet – bli med på en trivelig middag med nye gründervenner etter en energisk dag med planlegging!

Ettersom konferansen heter Plan A, så har vi en intern spøk gående om at middagen om kvelden heter Plan B! Det er jo viktig å ha en Plan B om ting skjærer seg… 

Mange som er med på Plan A vil ha med seg middagen om kvelden som en sosial avslutning på dagen. Middagen bestilles direkte til hotellet, oppgi at du er med Fjellflyt.

For 470 kr får du en 4-retters middag klokka 19 den 6. januar – servert med levende lys på bordet i biblioteket i direktørboligen. (Maks 20 plasser)

Trenger du overnatting?

Som deltaker på Plan A er vi glade for å i samarbeid med hotellet kunne gi deg en KNALLPRIS på overnatting med frokost:

Overnatting i enkeltrom (eller dobbeltrom) med frokost: 850 kr per person

 Dersom du ønsker overnatting med frokost før og/eller etter konferansen kan du bestille dette selv direkte til Thorbjørnrud hotell. (Middag og overnatting er ikke inkludert i Plan A-billetten).

Oppgi «FJELLFLYT» når du bestiller. Du kan bruke dette tilbudet om overnatting 1 eller 2 netter mellom torsdag og lørdag.